Karriär

Biträdande jurist

Vi är alltid intresserade av att komma kontakt med nya potentiella kollegor och tar löpande emot spontanansökningar för tjänsten som biträden jurist hos oss. Vi söker företrädesvis dig som har gjort tingstjänstgöring, men även om du är nyutexaminerad är du välkommen att söka.

Du kommer att få arbeta med framför allt fastighetsrätt och konkurser, men även andra områden inom affärsjuridik beroende på ditt intresseområde. I ditt arbete kommer du i första hand att biträda våra övriga advokater. Vi söker dig med goda akademiska meriter.

På Nordström Advokater har vi en god sammanhållning på arbetsplatsen och månar om våra anställda. Samtidigt som anställningen ställer höga krav vet vi att vi kan erbjuda dig en inkluderande och familjär arbetsplats. Vi värdesätter en öppen, prestigelös och social atmosfär där alla känner sig uppskattade och sedda. Vårt mål är att medarbetarna på söndag kväll kan se fram emot måndagens fikarast.

Maila oss din ansökan till info@nordstromadvokater.se. innehållande personligt brev, CV, examensbevis med betyg från universitetet tillsammans med eventuella andra betyg och handlingar.

Uppsatspraktik

Nordström Advokater är en allmänpraktiserande advokatbyrå med huvudsaklig inriktning mot affärsjuridik, insolvensrätt, fastighets- och hyresrätt samt brottmål. Byrån ligger centralt placerad längst med Fyrisån i Uppsala.

Vi erbjuder löpande studenter som skriver sin examensuppsats att göra 10 veckors praktik på byrån där studenten ges en möjlighet att få en inblick i verksamheten på en advokatbyrå och samtidigt ges input på studentens tankar kring uppsatsskrivande, arbetssökande etc.

Är du i slutet av din juristutbildning och nyfiken på hur det är att arbeta på en advokatbyrå är du välkommen att kontakta advokat Daniel Svensson för mer information.